Навіщо компаніям юридичний супровід? - Юридична компанія【SIRIUS】

Навіщо компаніям юридичний супровід?

Інші новини
Alt
Іван Іванов
Адвокат
E-mail
ivanov@mail.com.ua
Номери телефонів
+38 (093) 214-22-67
Замовити Дзвінок
Головна » Блог » Навіщо компаніям юридичний супровід?

Ведення бізнесу завжди безпосередньо пов’язане з вирішенням питань, які стосуються правових норм, що регулюють різні взаємовідносини з цілою низкою державних, недержавних структур, контрагентів. Опинившись віч-на-віч з різними законами, нормативними актами співробітники компанії без спеціальної підготовки, кваліфікації, часто не в змозі приймати правильні рішення, «вести» фірму (підприємство, бізнес) до поставлених цілей, зростання, розвитку.

Щоб досягати зазначених цілей у бажані терміни, важливо заручитися підтримкою професійних юристів. Вони допоможуть знаходити правильні шляхи у процесі діяльності, грамотно складати партнерські угоди, дотримуватися всіх термінів юридичних дій, уникнути штрафів. Також до послуг юридичного супроводу бізнесу входить оскарження неправомірних дій держчиновників, контроль за процесами оформлення прийому на роботу нових співробітників, звільнення, відстоювання інтересів у суді тощо.

Переваги співпраці з командою юристів

Корпоративний клієнт, укладаючи договір з юридичною компанією про аутсорсинг, багато в чому виграє. Таке рішення має цілу низку переважних особливостей перед наймом у штат юриста.

  • Окремо взятий юрист завжди спеціалізується на певних питаннях. Укладаючи договір з агентством, ви залучаєте до роботи із захисту інтересів свого бізнесу одразу цілу команду фахівців, компетентних практично у будь-яких правових питаннях зі сфери роботи вашої компанії.
  • Аутсорсингова основа завжди передбачає безперервне ведення юридичного супроводу. Таким чином, виключається форс-мажорна ситуація, за якої штатний адвокат пішов на лікарняний, у відпустку чи виїхав у довгострокове відрядження, залишивши вирішення складних юридичних питань на некомпетентних працівників.
  • Тепер не доведеться самостійно вивчати, вникати в суть проблем, що виникають, вичитувати договори перед їх запевненням, вирішувати проблемні питання, що виникають під час роботи з контролюючими органами. Подібною роботою займаються юристи компанії, з якою укладено договір про супровід.
  • Значна економія бюджету компанії. При укладанні договору про аутсорсинг із юридичною компанією не доведеться виплачувати щомісячно заробітну плату штатному юристу. Також не знадобляться виплати лікарняних, ЄСВ, відпускних, купівля витратних матеріалів, канцтоварів, офісної техніки для оснащення робочого місця співробітника тощо.
  • Комплексний супровід юристами бізнесу передбачає широкий спектр послуг: консультування, складання документації, правовий аналіз, безпосередня участь у переговорах, представлення інтересів замовника в судах, державних органах тощо.

Наші послуги з супроводу бізнесу

Ми, Sirius Law Firm, команда досвідчених професійних юристів, надаємо компаніям різного рівня (малого, середнього, великого) та сфер ринку комплексні послуги із супроводу бізнесу. Сюди включено:

  • Розробка корпоративних документів будь-якої складності;
  • Консультування працівників;
  • Проведення аудиту, аналізу діяльності компанії як самого замовника, так і контрагента;
  • Антирейдерський захист;
  • Повний супровід будь-яких перевірок, кримінальних проваджень;
  • Захист від різноманітних неправомірних дій органів контролю;
  • Оптимізація податкового навантаження.

Грамотно організований нами правовий захист бізнесу стане запорукою вашого спокою та впевненості в успішному майбутньому вашої компанії.

Юридичний радник чорноморського банку торгівлі та розвитку щодо надання ат “концерн галнафтогаз” кредиту у розмірі 25 млн євро

Сімейні спори стоять окремо від інших правових справ через їх широке значення, яке стосується майже кожного. На відміну від інших правовідносин, сімейні суперечки виходят...

Alt
24 Липня 2023
Читати

Трудове право

Трудове право – це галузь права, яка регулює відносини між працівниками і роботодавцями. Вона визначає права і обов’язки обох сторін у сфері праці, включаючи умови пр...

Alt
3 Липня 2023
Читати

Інтелектуальне право

У сучасну цифрову епоху важливість авторських прав, патентів і технологій часто перевершує важливість фізичних офісних приміщень і виробничих потужностей. У нашій компан...

Alt
3 Липня 2023
Читати
Замовити Дзвінок
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial