Супровід публічних закупівель для учасників (постачальників) - Юридична компанія【SIRIUS】

Супровід публічних закупівель для учасників (постачальників)

Інші новини
Alt
Іван Іванов
Адвокат
E-mail
ivanov@mail.com.ua
Номери телефонів
+38 (093) 214-22-67
Замовити Дзвінок
Головна » Блог » Супровід публічних закупівель для учасників (постачальників)

Надання юридичних послуг таких, як супровід закупівель є як для замовників, так і для учасників, іншими словами постачальників. Юридична компанія Sirius Law має досвідчених юристів, які успішно супроводжують клієнтів на всіх етапах публічних закупівель, знають законодавчу базу і ефективно користуються навичками.

А також надання юридичних послуг по супроводу тендерустане знахідкою для компаній, які недавно розпочали свою діяльність і не мають у своєму штаті досвідчених фахівців у даному напрямку, які мали змогу здійснювати процедуру комерційних закупівель. Більшість компаній, що приймають участь у тендерних закупівлях несуть чималі економічні збитки, оскільки здебільшого як підбір тендерів, так і тендерний супровід здійснюють не фахівці у даній галузі. Юрист в даній сфері можуть підготувати тендер “під ключ”.

Для учасника потрібно зареєструватись в PROZORRO для того, щоб кожен, хто буде постачати державі послуги і товари, зміг збільшити  доходи. Юридичний супровід закупівель на PROZORRO буде корисним для учасників в цьому випадку.

Дійсно, інформація про публічні закупівлі знаходиться у відкритому доступі для учасників. Проте, щоб розпочати брати участь у закупівлях, потрібно зареєструватись там. Тільки тоді надаються можливості розпочати процес продажу товарів або послуг, а в майбутньому ставити замовникам питання та вимоги про усунення порушень, якщо такі виникатимуть.  Юридичний супровід закупівель на PROZORRO включає в собі таку послугу, тому що клієнт немає ні про що турбуватися.

Супровід закупівель юристами потрібний, тому що:

  1. На практиці для досягнення успіху в процедурі публічних закупівель і почати отримувати прибуток на державних тендерах, недостатньо продавати якісний товар за прийнятну ціну.
  2. У торгах перемагають саме ті підприємці, які професійно підходять до участі у закупівлях, а саме вміють правильно обирати тендери, в них має бути правильна складена тендерна пропозиція, аналізувати конкурентне середовище, захищати свої права та інтереси.

Учасник закупівлі, наділяється правом подавати тендерну пропозицію та оскаржувати процедури закупівель. Проте спочатку потрібно визначитися з товарами або послугами, які учасник буде пропонуватиме як постачальник та враховувати їх актуальність. Потім учасник має заповнити реєстраційну форму. В ній вказати всі необхідні дані про підприємство. Наступний крок – це укладення договору з майданчиком, на якому знаходиться особистий кабінет учасника.

Коли договір підписаний, тодіможна брати участь в закупівлях і користуватися іншими функціями системи PROZORRO, наприклад, слідкувати за актуальними саме для учасника тендерами в онлайн режимі чи отримувати електронну розсилку про закупівлі, які можуть зацікавити постачальника.

Все може показатись легким, проте як тільки учасник самостійно розпочинає брати участь в закупівлях, він може помилитись. Наприклад, помилкою може виявитися як подача документів не тією мовою, що була передбачена умовами тендеру чи  подання документів без перекладу загалом, так і подання документів без перевірки їх форми та змісту на предмет. Щоб цього не сталось, юридична компанія надає таку послугу як тендер “під ключ” і займається підготовкою закупівлі на найвищому рівні.

Юридичний радник чорноморського банку торгівлі та розвитку щодо надання ат “концерн галнафтогаз” кредиту у розмірі 25 млн євро

Сімейні спори стоять окремо від інших правових справ через їх широке значення, яке стосується майже кожного. На відміну від інших правовідносин, сімейні суперечки виходят...

Alt
24 Липня 2023
Читати

Трудове право

Трудове право – це галузь права, яка регулює відносини між працівниками і роботодавцями. Вона визначає права і обов’язки обох сторін у сфері праці, включаючи умови пр...

Alt
3 Липня 2023
Читати

Інтелектуальне право

У сучасну цифрову епоху важливість авторських прав, патентів і технологій часто перевершує важливість фізичних офісних приміщень і виробничих потужностей. У нашій компан...

Alt
3 Липня 2023
Читати
Замовити Дзвінок
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial